Volg ons op Facebook Vensters PO Scholennetwerk De Basis

obs Akkrum is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis
Volg ons op Facebook Vensters PO Scholennetwerk De Basis

obs Akkrum is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis

LeerKRACHT - samen werken aan verbetering

Sinds de herfstvakantie werkt obs Akkrum met leerKRACHT, een effectieve vorm van overleggen om samen verbetering te bewerkstelligen. Kartrekkers zijn leerkrachten Karin Hof en Grietsje van Zwol. Zij volgden deze zomer een cursus en introduceerden de nieuwe methode in het team. De eerste ervaringen zijn zeer positief. “Geen lange, saaie vergaderingen meer met veel ditjes en datjes, maar iedere week maximaal een half uurtje afstemmen en gezamenlijk de schouders eronder. Dat voelt heel goed.” Beide collega’s vertellen graag meer over leerKRACHT.
lees meer ...

Activiteit na Schooltijd: Freerunspektakel

Op dinsdagmiddag 19 december was het eindelijk zover. Hotse Dekker, de Freeruntrainer van Gymnastiekvereniging Hercules, heeft de kinderen van groep 5 tot met 8 van Ds. Hasperschool en obs Akkrum verschillende freerunmoves bijgebracht.
lees meer ...

Veilige internetverbinding website en ouderportaal

In de Leeuwarder Courant van vrijdag 8 december jl. stond een artikel over de veiligheid van websites en ouderportalen van scholen.
lees meer ...

Video Sinterklaasviering

Een video van de Sinterklaasviering op obs Akkrum; het was een heel feestelijke en geslaagde dag!
lees meer ...

Activiteit na Schooltijd: Dance dance dance

Op dinsdagmiddag 14 november hebben de kinderen van groep 3 tot en met 5 van obs Akkrum en CBS Ds. Hasperschool een Activiteit na Schooltijd Dance, dance, dance gehad.
lees meer ...

Aankomst Sinterklaas in Akkrum

Zaterdag 18 november is het alweer zover: Sinterklaas komt met al zijn pieten aan in Akkrum. 
lees meer ...

Zakelijke ouderavond

Op dinsdag 7 november 2017 van 19.00 uur tot 19.30 uur zal de Oudervereniging haar jaarlijkse zakelijke ouderavond organiseren. 
lees meer ...

Voorstelling Regimentsfanfare groep 3 t/m 7

Op dinsdag 17 oktober gingen de leerlingen van groep 3 tot en met 7 naar de Utingeradeelhal voor een bezoek aan een voorstelling van de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers van de Koninklijke Landmacht.
lees meer ...