Even voorstellen...

12 oktober 2018

Ik ben eerstejaarsstudente Academische Leraar Basisonderwijs aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Komend half jaar loop ik iedere dinsdag stage in groep 5/6 bij juf Conny. Het volgende half jaar zal ik stage lopen in groep 7 of 8.

Mijn belangstelling voor de ontwikkeling van kinderen en het didactische aspect daarin is ontstaan toen ik begon met het geven van hockeytrainingen op de hockeyclub waar ik erg actief was, en het geven van bijlessen aan leerlingen van de basis- en middelbare school en het leren van de Nederlandse taal aan vluchtelingen. Ik kijk dan ook erg uit naar wat deze opleiding met de bijbehorende stages mij gaat bieden.

Dan nog even wat meer over mezelf: ik ben 24 jaar en kom uit Groningen. Ik heb altijd veel gehockeyd en wissel dat wel eens af met tennis. Ik heb tot mijn 18e op pianoles gezeten en ben dan ook een echte muziekliefhebber. Daarnaast ben ik veel betrokken bij het organiseren van verschillende evenementen.

Oant gau!