Nieuwe website live

16 juli 2018

Onze school heeft een nieuwe website. Naast een andere layout, hebben wij diverse nieuwe onderdelen toegevoegd. De website moet een goed beeld geven van onze school voor potentiële ouders en kinderen.

We hebben veel te bieden, dus dat willen we ook graag laten zien, op onze eigen wijze en passend bij onze school.

Op de nieuwe site vindt u bijvoorbeeld de verhalen van een leerling, ouder en leerkracht. Deze “ervaringsdeskundigen” delen graag hun verhaal met u over de school. Daarnaast kunt u een virtueel bezoek brengen aan onze school. Het geeft u een eerste indruk en hopelijk aanleiding om zelf eens een bezoek te komen brengen. U bent van harte welkom!

De communicatie met de ouders verloopt op dit moment voor een groot deel via het ouderportaal, maar ouders die zich oriënteren op een nieuwe basisschool of mensen die algmene informatie over de school zoeken, moeten dit op de website kunnen vinden.

Wij hopen dat de website gebruiksvriendelijk is en aan de verwachtingen voldoet. Als er vragen en/of suggesties zijn, horen wij het graag!