Post: Feestelijke opening nieuwe speeltuin Nes

De afgelopen maanden is er door de gemeente en de speeltuincommissie hard gewerkt aan het ontwerp en de realisatie van de speeltuin. En inmiddels staan de grotendeels nieuwe speeltoestellen op hun plek.

Dankzij de vele donaties van dorpsbewoners in de afgelopen jaren en met hulp van de gemeente Heerenveen werd het mogelijk de nieuwe toestellen aan te schaffen. En het resultaat mag er zijn. Een totaal nieuwe look van de speeltuin en uitdaging voor kinderen van nul tot ongeveer twaalf jaar oud.

Op zaterdagochtend 29 september organiseert de speeltuincommissie een feestelijke opening. Alle kinderen uit de buurt en hun (groot)ouders zijn van harte uitgenodigd.

We maken er een mooi feest van; met een springkussen en andere spelactiviteiten.

Locatie: speeltuin Nes aan het eind van de Opstekker Van 10.30 uur tot 13.00 uur.