Post: "Je bent meer dan je denkt"

Actie en interactie door het verschil in denken te laten zien en voelen via gezellige, eenvoudige oefeningen en tips. Hierdoor kan er meer ontspanning, samenwerking, zelfvertrouwen, kracht en ontplooiing ontstaan, voor meer begrip, vreugde, harmonie en vrijheid. De workshop zal plaatsvinden in STAJ Spikerboor, blauwe gebouwtje achter de sporthal.

 

Past dit goed bij jou, dan is er gelegenheid om door te gaan. Zowel de workshop als cursus is gratis. Heb je interesse dan kun jij je naam, adres, telefoon en leeftijd opgeven. E-mail: idadehaan-tetteroo@hotmail.com of appen 06-45198867. Je bent hartelijk welkom op donderdag 27 september aanstaande.

 

                                               "Je bent meer dan dat je denkt"

 

Diezelfde avond (27 september) is er een lezing van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Bibliotheek Boarnswâl 15 Akkrum voor iedereen die belangstelling heeft. Er zijn meer mogelijkheden: op donderdagochtend (27 september) 10.00 uur of groepjes op afspraak (plaats nader te bepalen).

 

Entree is gratis, een vrijwillige financiële bijdrage wordt gewaardeerd. In verband met koffie en thee graag opgeven per e-mail idadehaantetteroo@hotmail.com/appen 06-45198867. Neem je buren en vrienden mee. Het wordt een bijzondere sfeervolle avond.

 

Tot ziens,

Ida de Haan-Tetteroo