Sinterklaas bezoekt MFA Akkrum

De leerlingen van de beide basisscholen zullen Sinterklaas op deze vrijdagochtend rond 8.30 uur op het plein begroeten. Vanaf 8.15 uur is iedereen welkom en zullen de leerlingen door leerlingen van groep 8 naar de juiste plek op het plein worden begeleid.

 

Zoals iedereen weet, gelden er coronamaatregelen. De scholen en kinderopvang proberen activiteiten voor leerlingen zoveel mogelijk te laten doorgaan, maar dit kan alleen zonder de aanwezigheid van ouders op een verantwoorde manier georganiseerd worden. Om er voor de leerlingen een mooie feestdag van te maken, rekenen we dan ook op de medewerking van ouders bij het opvolgen van de regels.

 

Op het plein worden geen ouders toegelaten. We roepen ouders op na het brengen van hun kind(eren) niet bij school te blijven. Veel ouders bij elkaar op een kleine ruimte betekent dat het lastig is om onderling anderhalve meter afstand te bewaren en daarom is het beter om weg te gaan.

 

Om de aankomst van Sinterklaas goed te laten verlopen, is het heel belangrijk dat het eerste gedeelte van het parkeerterrein vrij blijft. Wij willen iedereen dan ook oproepen hier geen auto’s te parkeren. Er zullen vanaf 8.00 uur parkeerregelaars aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden en wij rekenen op een ieders medewerking daarbij. Omdat er op de dag dat Sinterklaas naar MFA Akkrum komt altijd veel verkeersdrukte is, roepen we iedereen op zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen en tijdig van huis te vertrekken.

 

Als Sinterklaas welkom geheten is, gaat hij eerst op bezoek bij de kinderopvang. Daarna zal hij in het speellokaal in de loop van de dag alle groepen 1 tot en met 4 van de beide basisscholen ontmoeten. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 zullen in de groepen de surprises uitpakken.

 

Om 14.00 uur is de dag ten einde en gaan de leerlingen naar huis. De leerlingen moeten voor deze dag gewoon hun fruit en eten en drinken voor tussen de middag meenemen.