Sponsorloop KiKa

12 juli 2019

In de loop van de week kwamen de eerste bedragen binnen en de leerkrachten verbaasden zich meer en meer over de enorme bedragen die door de leerlingen waren opgehaald. In sommige groepen werd meer dan € 1.000,00 ingeleverd! Langzamerhand kregen we het beeld dat er per groep gemiddeld ruim € 700,00 was opgehaald en aangezien we 11 groepen op onze school hebben, betekende dit dat de opbrengst van de sponsorloop richting de € 8,000,00 zou gaan.

Gistermiddag is al het geld naar de bank gebracht om door te telautomaat te halen, maar deze bleek het bedrag niet aan te kunnen en kwam in storing te staan. Het resterende bedrag is daarom handmatig geteld. Totaal heeft de sponsorloop van obs Akkrum voor Kika het volgende - fantastische - bedrag opgeleverd:

€ 8002,31

Wij zijn enorm trots op onze leerlingen die samen deze geweldige opbrengst hebben gerealiseerd en vinden het ook heel mooi dat dit goede doel vanuit de leerlingen aangedragen is. Alle vaders, moeders, opa's, oma's, inwoners van Akkrum en Nes en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd door een leerling te sponsoren: héél hartelijk bedankt!