Zomervakantie van start

De leerkrachten sluiten vandaag op feestelijke wijze het schooljaar af met hun groep en daarna is het tijd om zes weken lang met heel andere dingen dan school bezig te zijn.

De zomervakantie is van zaterdag 4 juli tot en met zondag 16 augustus. Op maandag 17 augustus worden alle leerlingen om 8.30 uur weer op school verwacht.

Het ouderportaal zal in de zomervakantie een aantal weken niet bereikbaar zijn, omdat hier werkzaamheden aan verricht worden en het ouderportaal wordt opgeschoond. In de laatste week van de zomervakantie zullen er weer berichten in het ouderportaal geplaatst worden en dan verschijnt op vrijdag 14 augustus ook een nieuwsbrief met daarin verdere relevante informatie over het nieuwe schooljaar.