obs Akkrum

Een school is meer dan het overbrengen van kennis. Op obs Akkrum leren kinderen, naast de basisvakken, vooral ook kritisch en creatief nadenken, samenwerken en zelf problemen oplossen. Een veilige, coachende omgeving is hierin een absolute voorwaarde. Maar ook met plezier naar school gaan en het gezellig hebben met elkaar. Op onze school neemt de sociale omgang met elkaar en de omgeving en het bijdragen aan de samenleving een belangrijke plaats in. 

Karin Hof en Grietsje van Zwol

Sinds het schooljaar 2017-2018 werkt obs Akkrum met LeerKRACHT, een effectieve vorm van overleggen om samen verbetering [..]

Herman Gebben

Prettige ontdekkingsreis op weg naar werkdrukvermindering

Eva Ruiter

“Je krijgt complimenten als je kanjer van de week bent”

Virtuele tour

Karin Hof en Grietsje van Zwol

Sinds het schooljaar 2017-2018 werkt obs Akkrum met LeerKRACHT, een effectieve vorm van overleggen om samen verbetering te bewerkstelligen. Kartrekkers zijn Karin Hof en Grietsje van Zwol. De ervaringen zijn zeer positief. "Geen lange vergaderingen meer, maar iedere week maximaal een half uur afstemmen en dan de schouders eronder!

Herman Gebben

Prettige ontdekkingsreis op weg naar werkdrukvermindering

Het verhaal van obs Akkrum in beeld

Nieuws

Kerstvakantie

Vandaag begint de kerstvakantie officieel. De komende twee weken hebben alle leerlingen en teamleden vrij. Vanaf maandag [..]

lees meer

obs Akkrum & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden