obs Akkrum

Een school is meer dan het overbrengen van kennis. Op obs Akkrum leren kinderen, naast de basisvakken, vooral ook kritisch en creatief nadenken, samenwerken en zelf problemen oplossen. Een veilige, coachende omgeving is hierin een absolute voorwaarde. Maar ook met plezier naar school gaan en het gezellig hebben met elkaar. Op onze school neemt de sociale omgang met elkaar en de omgeving en het bijdragen aan de samenleving een belangrijke plaats in. 

Eva Ruiter

“Je krijgt complimenten als je kanjer van de week bent”

Arjan Bouknegt

“We organiseren veel activiteiten”

Lydia de Jong

“Ook na schooltijd is er van alles te doen in en rondom school”

Virtuele tour

Karin Hof en Grietsje van Zwol

Sinds het schooljaar 2017-2018 werkt obs Akkrum met LeerKRACHT, een effectieve vorm van overleggen om samen verbetering te bewerkstelligen. Kartrekkers zijn Karin Hof en Grietsje van Zwol. De ervaringen zijn zeer positief. "Geen lange vergaderingen meer, maar iedere week maximaal een half uur afstemmen en dan de schouders eronder!

Herman Gebben

Prettige ontdekkingsreis op weg naar werkdrukvermindering

Het verhaal van obs Akkrum in beeld

Nieuws

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Een leerling aanmelden kan op twee manieren. Het is mogelijk om de aanmelding online te regelen, maar wie de aanmelding liever op papier invult, kan bij de school een aanmeldingsformulier ophalen of opvragen.

Nu aanmelden