obs Akkrum

Een school is meer dan het overbrengen van kennis. Op obs Akkrum leren kinderen, naast de basisvakken, vooral ook kritisch en creatief nadenken, samenwerken en zelf problemen oplossen. Een veilige, coachende omgeving is hierin een absolute voorwaarde. Maar ook met plezier naar school gaan en het gezellig hebben met elkaar. Op onze school neemt de sociale omgang met elkaar en de omgeving en het bijdragen aan de samenleving een belangrijke plaats in. 

Eva Ruiter

“Je krijgt complimenten als je kanjer van de week bent”

Arjan Bouknegt

“We organiseren veel activiteiten”

Lydia de Jong

“Ook na schooltijd is er van alles te doen in en rondom school”

Virtuele tour

Karin Hof en Grietsje van Zwol

Sinds het schooljaar 2017-2018 werkt obs Akkrum met LeerKRACHT, een effectieve vorm van overleggen om samen verbetering te bewerkstelligen. Kartrekkers zijn Karin Hof en Grietsje van Zwol. De ervaringen zijn zeer positief. "Geen lange vergaderingen meer, maar iedere week maximaal een half uur afstemmen en dan de schouders eronder!

Eva Ruiter

“Je krijgt complimenten als je kanjer van de week bent”

Het verhaal van obs Akkrum in beeld

Nieuws

obs Akkrum & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen