Even voorstellen...

25 juli 2018

Trudie de Koning

Mijn naam is Trudie de Koning. Sinds een jaar of dertien woon ik in het mooie Sonnega met mijn man en kind. Mijn hobby’s zijn: wandelen, krachttraining, lezen en voetbal kijken.

Op maandag en dinsdag ben ik de juf van groep 8 (voor dit schooljaar) en op donderdag en vrijdag vervang ik voorlopig juf Lydia tijdens haar zwangerschapsverlof.

Groetjes, (juf) Trudie

Nynke Hoefman

Mijn naam is Nynke Hoefman en ik vervang in groep 6 juf Lydia gedurende haar zwangerschapsverlof. Ik sta op maandag en dinsdag voor de klas. De eerste twee schoolweken zitten er alweer op, dus hoog tijd om mezelf even nader voor te stellen!

Ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen (10 en 6 jaar) in Heerenveen, maar van 2005 tot 2011 hebben we met veel plezier in Nes gewoond. Twee jaar geleden heb ik besloten om me te laten omscholen tot leerkracht basisonderwijs en afgelopen juli heb ik, na een twee drukke jaren van studie, stage, werk en gezin, mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Naast mijn baan als leerkracht werk ik nog met veel plezier als accountmanager bij Randstad, waar ik inmiddels ook al 12 jaar werk.

Tot ziens in groep 6!

Groet, Nynke Hoefman

Durk Vos

Hoi, ik ben Durk Vos, 26 jaar en woon in Groningen. Ik volg de opleiding ALO en zit inmiddels in het derde jaar. Ik volleybal en mag graag een rondje longboarden. Daarnaast vind ik het leuk om te klimmen en te golfsurfen.

Na mijn stage in het voortgezet onderwijs vorig jaar, mag ik nu bij jullie komen stage lopen in het basisonderwijs. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om met jullie kennis te maken!

Leah Gerbers

Ik ben Leah. 3e jaars CIOS student in Heerenveen. Dit is mijn 2e jaar bij obs Akkrum en Ds. Hasperschool. Vorig jaar met veel plezier stage gelopen en heb onwijs veel zin in aankomend schooljaar! Afgelopen jaar heb ik mijn bevoegdheid 'docent weerbaarheid' gehaald met de methode van Marietje Kessels. Samenwerken en opkomen voor jezelf en elkaar zonder daarbij een ander te kwetsen staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. En zo geef ik ook mijn lessen. Iedereen is welkom en mag leren op zijn of haar niveau.

Laura Smid

Hallo, mijn naam is Laura Smid, ik ben18 jaar en kom uit Heerenveen. Dit jaar kom ik lesgeven op deze school. Ik ben 2de jaars CIOS student en ik doe de richting BOS (buurt, onderwijs en sport). Zelf doe ik ook aan sport: ik zit op voetbal, ik voetbal bij de Heerenveense boys meiden onder de 19.

Hotse Dekker

Mijn naam is Hotse Dekker, woonachtig in Aldeboarn. Ik ben 23 jaar jong en volg de opleiding ALO te Groningen. Deze opleiding hoop ik dit jaar af te mogen ronden. Dit wil ik gaan doen door op de dinsdag de lessen aan te bieden aan de kinderen van groep 1 t/m 4. Zelf ben ik een fanatiek voetballer en speel dan ook in het eerste van VV Oldeboorn. Ik heb zin in dit komende half jaar en hoop een leerzame tijd te hebben op de school!