Kerstviering zeer geslaagd!

20 december 2019

Er waren heel veel activiteiten te doen en het was overal gezellig druk. Op het plein stond een koor van groep 7 alle bezoekers zingend op te wachten, naast de school stond een levende kerststal en was er de mogelijkheid om broodjes te bakken bij een vuur. In It Bynt kon iedereen een oliebol of kerstbrood eten, was er glühwein en chocolademelk en zongen de Kromme Knilles Sjongers kerstliedjes. In alle klaslokalen waren leuke en creatieve activiteiten te doen zoals een kerstballenrace, het versieren van kerstkoekjes en het laten versieren van je nagels. Maar ook lantaarntjes maken, raden hoeveel kerstballen er in een grote vaas zitten en sjoelen behoorden tot de mogelijkheden.

De sfeer was prima en hoewel het druk in de school was, kon iedereen gemoedelijk alle activiteiten doen. De oudervereniging, alle hulpouders en de teamleden verdienen een groot compliment voor de vlekkeloze organisatie en hun geweldige inzet. Chapeau!