Nieuwe website

De afgelopen maanden is druk gewerkt aan een nieuw ontwerp voor de websites van alle scholen van Ambion. De websites waren na een paar jaar aan een opfrisbeurt toe en dit is grondig aangepakt. Er is een volledig nieuw ontwerp gemaakt en voor het beheer van de website kunnen de scholen nu gebruik maken van de nieuwste technieken.

De komende weken zal de website nog verder uitgebreid worden en zullen er onder andere filmpjes toegevoegd worden waar een ouder en een leerling iets vertellen over de school.

Op de website is bij het tabblad Organisatie een overzicht van het team te vinden met daarbij per teamlid werkdagen en e-mailadressen. Ook is er informatie over de Oudervereniging en Medezeggenschapsraad beschikbaar. Ouders die hun kind willen inschrijven, kunnen dit via de website online doen en uiteraard is er ook de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen.

Rechts bovenaan op de website is onder andere een link naar het ouderportaal en ons Facebook- en Twitteraccount te vinden.

Wij raden iedereen aan snel een kijkje te nemen op www.obsakkrum.nl!